Ditt lokale treningssenter på Frysja

Hos oss vil du finne utallige treningsmuligheter som vil tilfredsstille de fleste behov. Du kan trene på egenhånd eller med venner i vårt treningsstudio. Eller du kan trene i grupper med instruktør.

I dag (lørdag 2. mars) føler jeg at jeg MÅ skryte litt av aerobictimen deres. Masse trinn, masse fart, masse energi og masse smil!! Tror nok det var flere enn meg som storkoste seg! Har savnet timer med litt dans og trinn, men her var det rett og slett GØY!

Susanne Brovold Hvidsten

Er du ny hos Avancia og er usikker på hva du bør trene? Eller er du allerede medlem og ønsker mer variasjon? Vi har treningsveiledere og personlige trenere som vil hjelpe deg å sette opp et treningsprogram med de treningsformene som passer deg. Underveis vil du få tilbakemeldinger og tips på vegen slik at du får best mulig utbytte av treningen. Uansett hva du velger, så anbefaler vi at man trener variert for å forebygge skader og fremme treningsfremgang.

Etter 2 uker hos dere kan jeg konkludere med; jeg trives! Trener ofte alene på morgenen, herlig å ha mye plass for seg selv. Angrer ikke et sekund på at jeg havnet hos dere! 😀

Kaja Susanne Austdahl