VÅRE SALTIMER

YOGA

Yoga er en måte å praktisere og kultivere bevissthet på, både i tankene, følelsene og i kroppen – altså bevissthet og tilstedeværelse i hele deg.

På det fysiske aspektet vil yoga med ulike øvelser, forbedre utholdenhet, styrke, smidighet, balanse og konsentrasjon.

På Avancia Kjelsås tilbys det to ulike yogatimer.

  • – Klassisk yoga ved Tonelise Nordby
  • – Viryayoga ved Monica Egeli

Klassisk yoga

Asanasene, eller stillingene er satt sammen for å øke styrke, balanse og smidighet i hele kroppen. Vi gjør både stående, sittende og liggende stillinger. Det blir fokus på å styrke nervesystemet og immunforsvaret, samt pust og avspenning. Timen passer for deg som ønsker rolig og moderat yoga, for å skape bevegelse og øke blodsirkulasjonen i hele kroppen.

Tonelise Nordby er sertifisert yogainstruktør, og har praktisert yoga i en årrekke. Hun underviser i klassisk yoga ved senteret. Ved siden av dette underviser hun i aerobic og step.

Viryayoga

Virya er sanskrit og betyr energi eller kraft. Det er meningen at timene skal være oppløftende og gi kraft og ny energi.

Viryayoga er en yogaform tilpasset til din kropp. Man må ikke være ekstra myk eller smidig for å bli med. De fleste stillinger kan modereres og tilpasses.

Dette er en dynamisk og fysisk yogaform med mye fokus på biomekanikk. Det vil si fokus på å bevege kroppen og leddene på en «sunn» måte.

Baserer på ti moduler: oppvarming, solhilsener, balanse, hofteåpnere, bakoverbøyninger, framoverbøyninger, avsluttende øvelser og til slutt avspenning.

Velkommen!

Monica Egeli er utdannet yogalærer ved det Nordisk yogainstitut som er knyttet til den internasjonale Yoga Alliance.

Viryyayoga er utviklet av Josephine Salander i samarbeid med naprapat Malin Flick.

AVANCIA KJELSÅS | ADMIN
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil